Contacte

93 414 72 06
638 279 165

info@es-ser.es

Visites a hores convingudes

Protecció de dades

Aquesta pàgina web és propietat d’ES-SER, ESTUDIS I SERVEIS, SL amb NIF B-60155546 i inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona en el Tom 24966 Foli 40.

Aquesta pàgina web es regeix per la normativa exclusivament aplicable a Espanya, quedant sotmesa a ella, tant nacionals com estrangers que l’utilitzin. L’accés a la nostra pàgina web per part de l’usuari és gratuït i està condicionat a la prèvia lectura i acceptació íntegra, expressa i sense reserves de les presents condicions generals d’ús vigents en el moment de l’accés. L’usuari en el moment que utilitza el nostre portal, els seus continguts o serveis, accepta i se sotmet expressament a les condicions generals del seu ús.

En qualsevol moment podrem modificar la presentació i configuració de la nostra web, ampliar o reduir serveis i fins i tot suprimir-la de la Xarxa, així com els serveis i continguts que s’ofereixen, de forma unilateral i sense avís previ. Tots els continguts, textos, imatges, marques i codis font són de la nostra propietat o de tercers als quals s’han adquirit els seus drets d’explotació, i estan protegits pels drets de Propietat Intel·lectual i Industrial.

L’usuari únicament té dret a un ús privat dels mateixos, sense ànim de lucre, i necessita autorització expressa per a modificar-los, reproduir-los, explotar-los, distribuir-los o exercir qualsevol dret del seu titular.