Acompanyament per a persones sèniors

Assistent del pacient

A més d’organitzar serveis a mida d’auxiliars de la llar per a casa, i d’acord amb la filosofia que ens impulsa a millorar la qualitat de vida de les persones, des d’es-ser coordinem serveis d’ajuda al pacient hospitalitzat: de dia o de nit, l’assistent del pacient l’ajuda en la higiene personal i/o durant els àpats, i també facilita la comunicació entre el pacient i la família o l’equip mèdic. Els assistents del pacient són seleccionats per la seva vàlua personal, tècnica i professional, demostrada al llarg dels anys: a més de la seva formació, es tenen en compte qualitats personals com l’empatia, la paciència, la constància, la vocació de servei i la capacitat per saber trobar solucions adients davant de situacions excepcionals.

Coaching nutricional

En tornar a casa després d’un període d’hospitalització potser hi ha noves dietes o hàbits alimentaris a incorporar. En aquests casos, per acompanyar la persona durant el procés de recuperació, disposem d’una tècnica experta en dietètica i nutrició i màster en coaching nutricional que, a més d’organitzar la cuina, aconsella professionalment en tot allò relacionat amb l’alimentació. Les funcions de l’organitzadora de cuina són: arranjar cuina i rebost, fer la llista de la compra i programar àpats i/o preparar menús que potenciïn la recuperació de la persona o que l’ajudin a gaudir d’una millor qualitat de vida. Aquest servei és indicat tant per a la persona sènior que ha de seguir un determinat règim per prescripció facultativa, com per a la persona adulta que vol un estil de vida més sa i beneficiós.

Coaching esportiu

Per a envellir d’una manera saludable, l’activitat física és un valuós component: genera múltiples beneficis fisiològics i psicològics, disminueix els símptomes depressius, augmenta l’autoestima i la sensació de benestar, disminueix l’estrès i la tensió, i afavoreix les oportunitats de socialització. Fer exercici és essencial per a gaudir d’un envelliment actiu i permet continuar desenvolupant les tasques de la vida diària de forma independent. El coach esportiu per a persones adultes grans i sèniors adapta el servei a la condició física de la persona i a la seva edat, té en compte els seus interessos i proposa activitats que ajuden a millorar la seva qualitat de vida.

Assistent personal per a persones sèniors

De forma complementària, des d’es-ser oferim serveis exclusius per ajudar a portar a terme en confidència tasques i gestions quan la persona adulta gran, sènior o hospitalitzada no les pot fer per ella mateixa o quan prefereix tenir ajuda per a concretar-les: dur a terme tràmits administratius presencialment o en línia, anar a fer encàrrecs o planificar esdeveniments —celebracions, visites culturals, escapades de cap de setmana i vacances—. Així mateix, l’assistent pot desenvolupar tasques de personal shopper assessorant en compres o regals. L’assistent personal ofereix un servei a mida exclusiu, dissenyat especialment per a cada usuari, adaptat a les seves necessitats i fonamentat en valors com la responsabilitat, la sensibilitat i el tracte excel·lent.