Coaching a cuidadores

Treball emocional

Les activitats sanitàries pertanyen al sector terciari i busquen respondre a una o més necessitats d’un usuari. El treball emocional que desenvolupen les infermeres, auxiliars de geriatria i en general els professionals sanitaris és una part més del treball exigit en un determinat lloc de treball i comporta que els professionals hagin de controlar les seves emocions en les interaccions directes amb els pacients.

La gestió de les emocions a la feina s’ha associat a una àmplia gamma de conseqüències pels treballadors, tant positives, com la satisfacció laboral, com negatives. Entre els efectes negatius que s’han suggerit hi ha el síndrome de «cremat pel treball», així com la dificultat per desconnectar i regular les emocions en l’àmbit privat, i de fet constitueix una de les principals fonts d’estrès per als treballadors.

Cursos i tallers

A través del coaching acompanyem les cuidadores per tal que puguin assolir fites o desenvolupar habilitats específiques.

Els cursos i tallers, impartits per professionals qualificats de l’equip multidisciplinar d'es-ser, tenen com a objectiu proporcionar eines i coneixements sobre temes diversos relacionats amb el benestar de les cuidadores, perquè puguin treballar en plenitud i perquè mitjançant la seva tasca puguin promoure la millora de la qualitat de vida de les persones grans ateses.